Βιολογικό Τσαι του Βουνού Scardica ‘Άρωμα Φύσης’ 20gr
Χρήση: Σαν αφέψημα: Bράζουμε πρώτα το νερό και λίγο πριν βράσει το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα το τσάι του βουνού, το αφήνουμε για 3 – 4 λεπτά, το σουρώνουμε και το πίνουμε.
Βιολογικά Τοματάκια Αποφλοιωμένα 'Βιοαγρός' 400gr
Αφυδατωμένη Ποικιλία του Δάσους ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 25gr
Ατομική Μαρμελάδα Βερίκοκο με Στέβια HORECA 60x30gr
Άλειμμα Βερίκοκο με Πικραμύγδαλο JUKEROS' 240 gr
Κριτσίνια Χαρουπιού 'Creta Carob' 200gr
Παρασκεύασμα Αμυγδάλου από Ταχίνι & Γλυκαντικές Ύλες 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Μανιταρόσουπα Βελουτέ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 40gr
Αφυδατωμένος Βωλίτης ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 25gr
Βιολογικό Ρόφημα με Μέλι, Πορτοκάλι & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Αγαρικό σε Λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Βιολογικό Μέλι με Πρόπολη 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 250gr
Βιολογικό Θυμάρι 'Άρωμα Φύσης' 40gr
Βιολογικά Τοματάκια Αποφλοιωμένα 'Βιοαγρός' 400gr
Αφυδατωμένη Ποικιλία του Δάσους ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 25gr
Ατομική Μαρμελάδα Βερίκοκο με Στέβια HORECA 60x30gr
Άλειμμα Βερίκοκο με Πικραμύγδαλο JUKEROS' 240 gr
Κριτσίνια Χαρουπιού 'Creta Carob' 200gr
Παρασκεύασμα Αμυγδάλου από Ταχίνι & Γλυκαντικές Ύλες 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Μανιταρόσουπα Βελουτέ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 40gr
Αφυδατωμένος Βωλίτης ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 25gr
Βιολογικό Ρόφημα με Μέλι, Πορτοκάλι & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Αγαρικό σε Λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Βιολογικό Μέλι με Πρόπολη 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 250gr
Βιολογικό Θυμάρι 'Άρωμα Φύσης' 40gr
2.63€
Στην Ελλάδα είναι γνωστό από την αρχαιότητα και αναφέρεται από το Θεόφραστο (372-287 π.Χ.) και τον ∆ιοσκουρίδη (10 µ.Χ. αιώνα). Το επιστηµονικό του όνοµα Sideritis προέρχεται από τη λέξη σίδηρος και κατά µια εκδοχή δόθηκε στο φυτό, εξαιτίας της ικανότητάς του να θεραπεύει τις πληγές που προκαλούνται από σιδερένια αντικείµενα. Χαρακτηριστική είναι η γεύση του που θυμίζει έντονα λεμόνι και κίτρο.
Βιολογικό Τσαι του Βουνού Scardica ‘Άρωμα Φύσης’ 20gr
Χρήση: Σαν αφέψημα: Bράζουμε πρώτα το νερό και λίγο πριν βράσει το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα το τσάι του βουνού, το αφήνουμε για 3 – 4 λεπτά, το σουρώνουμε και το πίνουμε.