Βιολογικό Τσαι του Βουνού Scardica ‘Άρωμα Φύσης’ 20gr
Χρήση: Σαν αφέψημα: Bράζουμε πρώτα το νερό και λίγο πριν βράσει το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα το τσάι του βουνού, το αφήνουμε για 3 – 4 λεπτά, το σουρώνουμε και το πίνουμε.
Βιολογικό Ερυθρό Κρασί 'ΜΑΥΡΟΥΔΙ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Κακάο Μπισκότο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Βιολογικός Αμάρανθος 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικό Σαλέπι Χωρίς Ζάχαρη 'Βιοαγρός' 12gr
Βάλσαμο Σώματος 'Oriental Essence' 200gr
Βιολογικό Βότανο Βαλσαμόχορτο 'Άρωμα Φύσης' 30gr
Κρέμα Χεριών από Έκκριμα Σαλιγκαριών Panacea 3 'GOLD LINE' 50ml
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας 250ml
Βιολογικό Βότανο Φασκόμηλο 'Άρωμα Φύσης' 30gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Κακάο Ημιαποβουτυρωμένο10-15% 'Βιοαγρός' 200γρ
Βιολογικό Ερυθρό Κρασί 'ΜΑΥΡΟΥΔΙ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Κακάο Μπισκότο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Βιολογικός Αμάρανθος 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικό Σαλέπι Χωρίς Ζάχαρη 'Βιοαγρός' 12gr
Βάλσαμο Σώματος 'Oriental Essence' 200gr
Βιολογικό Βότανο Βαλσαμόχορτο 'Άρωμα Φύσης' 30gr
Κρέμα Χεριών από Έκκριμα Σαλιγκαριών Panacea 3 'GOLD LINE' 50ml
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας 250ml
Βιολογικό Βότανο Φασκόμηλο 'Άρωμα Φύσης' 30gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Κακάο Ημιαποβουτυρωμένο10-15% 'Βιοαγρός' 200γρ
2.63€
Στην Ελλάδα είναι γνωστό από την αρχαιότητα και αναφέρεται από το Θεόφραστο (372-287 π.Χ.) και τον ∆ιοσκουρίδη (10 µ.Χ. αιώνα). Το επιστηµονικό του όνοµα Sideritis προέρχεται από τη λέξη σίδηρος και κατά µια εκδοχή δόθηκε στο φυτό, εξαιτίας της ικανότητάς του να θεραπεύει τις πληγές που προκαλούνται από σιδερένια αντικείµενα. Χαρακτηριστική είναι η γεύση του που θυμίζει έντονα λεμόνι και κίτρο.
Βιολογικό Τσαι του Βουνού Scardica ‘Άρωμα Φύσης’ 20gr
Χρήση: Σαν αφέψημα: Bράζουμε πρώτα το νερό και λίγο πριν βράσει το αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα το τσάι του βουνού, το αφήνουμε για 3 – 4 λεπτά, το σουρώνουμε και το πίνουμε.