Βιδούλες με Mανιτάρι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 400gr

5.40

Πρόκειται για έναν θαυμάσιο συνδυασμό ζυμαρικών με Βωλίτη (Porcini), που οδηγεί σε ιδιαίτερα γευστικά μονοπάτια.

Ενδείκνυται για κρύες σαλάτες ζυμαρικών, αλλά και για κάθε μαγειρικό πειραματισμό.

Στο βαθμό που σερβίρονται με κάποια σάλτσα, είναι προτιμότερο να ανακατεύονται μ’ αυτή, αφού οι στροφές της βιδούλας τη συγκρατούν, παρά να σερβίρονται με τη σάλτσα από πάνω.

Ο χρόνος βρασμού είναι 10 λεπτά με σταδιακή ανάδευση.