Πέτουρα με Mανιτάρι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 400gr

5.40

Εδώ, ο «βασιλιάς» των ζυμαρικών, συναντά τον επίσης «βασιλιά» των μανιταριών, τον Βωλίτη (Porcini).

Αποτέλεσμα αυτής της συνεύρεσης, είναι ένα γεύμα «βασιλικό», με εξαιρετική γεύση, εύπεπτο και χορταστικό.

Τα πέτουρα έχουν πάρα πολλές χρήσεις, είτε ως κυρίως πιάτο, είτε ως συνοδευτικό κυρίως κρεατικών.

Σε κάθε περίπτωση είναι μοναδικά.

Τα ρίχνετε σε αλατισμένο νερό που βράζει και τα αναδεύετε σταδιακά για 12 λεπτά περίπου.