Βιολογική Πρωτεΐνη Καστανού Ρυζιού 82% ‘Βιολόγος’ 500gr
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
ΑΝΑ 100 g | ANA 25 g | |
Ενέργεια | 1644kJ/393kcal | 98.2 kcal |
Λίπος | 1 g | 0.25 g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 0.4 g | 0.1 g |
Υδατάνθρακες | 10 g | 2.5 g |
Εκ των οποίων Σάχαρα | 1 g | 0.25 g |
Εδώδιμες ίνες | 8 g | 2 g |
Πρωτεΐνες | 82 g | 20.5 g |
Αλάτι | 7 g | 1.75 g |
Amino Acid Profile per 100g
Alanine 4.2g | Arginine 8.2 g | Aspartic Acid 8.7 g | Cystine 1.7 g | Glutamic Acid 18.6g | Glycine 4.2 g |
Histidine 2.3 g | Isoleucine 4.9 g (BCAAs) | Leucine 10.2 g (BCAAs) | Lysine 3.6 g | Methionine 2.8 g | Phenylalaline 6.1 g |
Proline 3.8 g | Serine 5.2 g | Threonine 3.7 g | Tryptophan 0.8 g | Tyrosine 5.3 g | Valine 5.6 g (BCAAs) |
Φτιαγμένη από 100% ρύζι, αυτή η λεπτή αλεσμένη σκόνη προσφέρει έναν φυσικό θρεπτικό τρόπο για να αυξήσετε την πρόσληψη της πρωτεΐνης σας.
Η πρωτεΐνη ρυζιού Βιολόγος εξάγεται χρησιμοποιώντας μια μέθοδο με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, χαμηλής θερμοκρασίας κατά την ενζυματική διαδικασία και χωρίς τη χρήση χημικών προσθέτων, γι’αυτό η πρωτεΐνη ρυζιού μας είναι η τέλεια λύση για χορτοφάγους, αθλητές και όλους όσους επιθυμούν να συμπληρώσουν τη διατροφή τους με υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη.
- Με 80% πρωτεΐνη, η πρωτεΐνη ρυζιού Βιολόγος έχει το υψηλότερο (μη προερχόμενο από σόγια) ποσοστό ολικής φυτικής πρωτεΐνης στην αγορά.
- Η πρωτεΐνη έχει 98% βαθμό συσχέτισης με το μητρικό γάλα και 98,2% βαθμό πεπτικής αφομοίωσης, από τα υψηλότερα ποσοστά συγκριτικά με άλλες πηγές πρωτεϊνών .
- Παρασκευάζεται με χαμηλής θερμοκρασίας φυσική ενζυμική διαδικασία, χωρίς τη χρήση χημικών ή όξινης υδρόλυσης (όπως οι περισσότερες πρωτεΐνες).
- Χρησιμοποιώντας μία μοναδική διαδικασία παρασκευής, , με τέλεια ισορροπημένο αμινοξεϊκό προφίλ, που περιέχει όλα τα απαραίτητα 9 αμινοξέα καθώς και άλλα μη απαραίτητα.
- Η πρωτεΐνη Βιολόγος έχει τους υψηλότερους δείκτες στην καθαρή πρωτεϊνική χρήση από όλες τις φυτικές πρωτεΐνες και σε αμινοξέα που μετατρέπονται σε πρωτεΐνη.
- Φυσικά πλούσια σε Βιταμίνες και Μέταλλα, έχει υψηλό περιεχόμενο σε αντιοξειδωτικές Τοκοφερόλες, Τοκοτριενόλες και άλλα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, όπως θιαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, φώσφορο, σίδηρο και κάλλιο.
Με μια συσχέτιση στην πρωτεϊνική σύσταση που αγγίζει το 98% με το γάλα της μητέρας και το 97% με την πρωτεΐνη ορού γάλακτος, η πρωτεΐνη ρυζιού είναι μια από τις πιο πλήρης και εύκολες στην πέψη φυτικές πρωτεΐνες της φύσης, παρέχοντας συγχρόνως μια τέλια ισορροπία των απαραίτητων αμινοξέων.