Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Μαστίχα Χίου ‘ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ’ 270gr

5.98

Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Μαστίχα Χίου ‘ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ’

Οι κουραμπιέδες είναι ένα από τα πατροπαράδοτα γλυκά που κατά τα Χριστούγεννα στόλιζαν και γλύκαιναν όλα τα σπίτια στην Ελλάδα. Τα άλλα ήταν τα μελομακάρονα, οι δίπλες, τα χριστόψωμα και βέβαια οι μπακλαβάδες και τα κανταΐφια.
Όλα αυτά είχαν δύο κοινά χαρακτηριστικά: Φτιάχνονταν με ντόπια, αγνά υλικά και διατηρούνταν εκτός ψυγείου επί πολλές μέρες, χωρίς τη χρήση συντηρητικών ουσιών.

Διάρκεια ζωής: 6 μήνες. Φύλαξη σε σκιερό και δροσερό μέρος.