Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ εφόσον τα είδη δεν σας έχουν ήδη αποσταλεί και η παραγγελία σας βρίσκεται ακόμα στην αποθήκη μας. Εφόσον η παραγγελία σας έχει  ήδη αποσταλεί επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής ή/και επαναπροώθησης των προϊόντων. Επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση δεν επιτρέπεται για τρόφιμα προϊόντα.

Επιστροφή χρημάτων για ακύρωση γίνεται μόνο στην περίπτωση που αποδεδειγμένα σας έχουν αποσταλεί διαφορετικά προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε ή για προϊόντα με ελάττωμα. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 210 6626314 ή  μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιστοσελίδας μας, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας και ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα ενημερώνοντας για όλες τις επιλογές σας.

Όροι επιστροφής

Ακύρωση παραγγελίας για τρόφιμα που σας έχουν ήδη αποσταλεί δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας υγείας. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω σφάλματος εκ μέρους μας, η terrapura.gr πρέπει να ενημερωθεί άμεσα, το αργότερο εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Για την επιστροφή πρέπει όλα τα προϊόντα και η συσκευασία τους να είναι στην αρχική τους (εργοστασιακή) κατάσταση. Όλες οι επιστροφές πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά (τιμολόγιο / απόδειξη λιανικής).

Η επιστροφή γίνεται με δική σας ευθύνη και τα προϊόντα πρέπει να επανασυσκευάζονται ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή. Το δέμα αποστέλλεται με τον τρόπο που παραλήφθηκε μέσω του ίδιου ταχυμεταφορέα, υπόψη τμήματος Επιστροφών.