Αρωματικό και ελαφρύ ντιπ γιαουρτιού με 15 ΒΟΤΑΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΕ ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ!
Συνοδεύει ιδανικά τα περισσότερα φαγητά (ψητά, τηγανητά ή μαγειρευτά). Με κριτσίνια ή λαχανικά αποτελεί ένα εξαιρετικό, ελαφρύ βραδινό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μισό κιλό στραγγιστό γιαούρτι βάζουμε 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και μία γεμάτη κουταλιά μείγμα SPAROZA. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα έτσι ώστε να “δέσουν” όλα τα συστατικά και να αποκτήσει το ντιπ μας πιο μεστή γεύση
ENGLISH
Ρύζι Καρολίνα OLA-BIO 500gr
Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΛΙΟΚΑΡΠΙ 750ml
Βιολογικό Βότανο Ταραξάκο 'BioPlus' 30gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Βιολογικό Βοτανικό Τσάι Gentle Evening THAMMA 18g
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Κρέμα Σώματος Panacea 3 'SILVER LINE' 100ml
Καρπάτσιο Μαύρης Τρούφας TROUFAPLUS 30gr
Κουτί Απολέπισης Body Scrub 'ZEALOTS OF NATURE'
Βιολογικές Νιφάδες Σόγιας 'Βιοαγρός' 250gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Μαρμελάδα Ελιά 'CORFU SPIRIT' 250gr 