Υλικά
1 iceberg
1 λόλα κόκκινη κατσαρή
1 λόλα πράσινη
½ κιλό πράσινα σπαράγγια βρασμένα
100 ml ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας λάδι τρούφας
1 κουτ.σουπας ξύδι balsamico
1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι
1 κουτ. σούπας μέλι
2 τρούφες κομμένες σε ψιλές φέτες
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά για το dressing και τα χτυπάμε για 2’ με ένα σύρμα. Κόβουμε τις σαλάτες σε μεγάλα κομμάτια και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε τα σπαράγγια κομμένα στη μέση, τις φέτες τρούφας και περιχύνουμε με το dressing.