Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Σοκολάτα Υγείας με Μαστίχα 'MastihaShop' 80 γρ.
Βιολογικό Καύκαλο Χαρουπιού 'Ντουρουντούς' 600gr
Ατομική Μαρμελάδα Πορτοκάλι με Στέβια HORECA 60x30gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Βιολογικές Πράσινες Ελιές σε Άλμη 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 300gr
Τσάτνεϊ Δαμάσκηνο με Μπαχαρικά ΓΕΩΔΗ 2x175gr
Βιολογικό Μηλόξυδο 'Βιοαγρός' 500ml 

