Βιολογικό Μέλι Ανθέων & Δάσους OLA-ΒΙΟ 450gr
Η κρυστάλλωση είναι φυσικό φαινόμενο που δεν προξενεί καμία αλλαγή στη θρεπτική και βιολογική ιδιότητα του μελιού.
Ένα κρυσταλλωμένο μέλι δεν είναι χαλασμένο ούτε και νοθευμένο. Το κρυσταλλωμένο μέλι ρευστοποιείται εύκολα σε μπεν-μαρί, χωρίς να χάσει καμία από τις βιολογικές και θρεπτικές του ιδιότητες.
Κρυσταλλώνει συνήθως 4-6 μήνες μετά τη συλλογή του.
Ελληνικό προϊόν συλλέγεται από Έλληνες παραγωγούς στην περιοχή της Πελοποννήσου
ENGLISH
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Μαρμελάδα Ανανά με Καρότο, Αχλάδι και Μπαχαρικά 'JUKEROS' 250 gr
Βιολογικό Μέλι από Κωνοφόρα Άνθη 'Άβατον' 400gr 

