Τραχανάς Ξινός με Μανιτάρι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 400gr

5.00 4.50

Μείγμα κλασικού τραχανά με γιαούρτι και πούδρα Βωλίτη (Porcini).

Ένα εκλεκτό προϊόν που «μυρίζει» Ελλάδα.

Μια παραδοσιακή συνταγή, ένας συνδυασμός γεύσεων και αρωμάτων, που στηρίζεται στην αυστηρή επιλογή πρώτων υλών και σε αναλογίες που προσδίδουν σοβαρή διατροφική αξία.

Ως πηγή πρωτεϊνών συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ η χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο, το καθιστά ενδεικνυόμενο σε άτομα που πρέπει να έχουν διατροφή χαμηλή σε αλάτι.

Σε 2 λίτρα ελαφρώς αλατισμένου νερού που βράζει προσθέστε το προϊόν και 2 κουταλιές της σούπας λάδι. Βράστε για 10 λεπτά με σταδιακή ανάδευση.