Αφυδατωμένος Αμανίτης Καισαρικός από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Διατροφικοί ισχυρισμοί:
- Υψηλή περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες
- Υψηλή περιεκτικότητα σε Εδώδιμες ίνες
H χρήση αφυδατωμένων μανιταριών στην κουζίνα σας, συνδέεται με μια σειρά πλεονεκτημάτων που προσφέρουν, με μόνη προϋπόθεση η αποξήρανση τους να έχει γίνει με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
Ας δούμε κάποια από αυτά:
• Τα αρώματα τους όχι απλά διατηρούνται, αλλά είναι εντονότερα από εκείνα των φρέσκων μανιταριών.
• Οι διατροφικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες μένουν αναλλοίωτες.
• Ιδιαίτερα τα άγρια μανιτάρια, είναι διαθέσιμα όλες τις εποχές του χρόνου, και όχι μόνο κατά την πολύ μικρή περίοδο στην οποία καρποφορούν.
• Είναι εύχρηστα και διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα (μέχρι και δύο χρόνια), χωρίς την παραμικρή φυσική ή διατροφική αλλοίωση.
• Δεν περιέχουν ίχνος συντηρητικών ουσιών.
Οδηγίες μαγειρέματος:
συνέχεια μαγειρεύονται όπως τα φρέσκα, ενώ το νερό ή το κρασί που μένει μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική σας
ENGLISH
Υγρό Σαπούνι Χεριών με Μαστιχέλαιο 'MastihaShop' 300 ml
Μείγμα για Τσουρέκι 3 σε 1 ΕΛΜΑ 2x20gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Χυλοπιτάκι με Mανιτάρι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 400gr
Τσάτνεϊ Δαμάσκηνο 'JUKEROS' 250 gr
Αλάτι Αρωματικό με Σχινόκαρπο "MastihaShop" 300gr
Βιολογικά Ρεβύθια Μέτρια 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 500gr 


