Αφυδατωμένος Αμανίτης Καισαρικός από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Διατροφικοί ισχυρισμοί:
- Υψηλή περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες
- Υψηλή περιεκτικότητα σε Εδώδιμες ίνες
H χρήση αφυδατωμένων μανιταριών στην κουζίνα σας, συνδέεται με μια σειρά πλεονεκτημάτων που προσφέρουν, με μόνη προϋπόθεση η αποξήρανση τους να έχει γίνει με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
Ας δούμε κάποια από αυτά:
• Τα αρώματα τους όχι απλά διατηρούνται, αλλά είναι εντονότερα από εκείνα των φρέσκων μανιταριών.
• Οι διατροφικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες μένουν αναλλοίωτες.
• Ιδιαίτερα τα άγρια μανιτάρια, είναι διαθέσιμα όλες τις εποχές του χρόνου, και όχι μόνο κατά την πολύ μικρή περίοδο στην οποία καρποφορούν.
• Είναι εύχρηστα και διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα (μέχρι και δύο χρόνια), χωρίς την παραμικρή φυσική ή διατροφική αλλοίωση.
• Δεν περιέχουν ίχνος συντηρητικών ουσιών.
Οδηγίες μαγειρέματος:
συνέχεια μαγειρεύονται όπως τα φρέσκα, ενώ το νερό ή το κρασί που μένει μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική σας
ENGLISH
Αγαρικό σε Λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Βιολογικό Χυλοπιτάκι Τουταγχαμών 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr
Άγριος Κανθαρίσκος σε Λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Σαφράν Κόκκινο ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1gr
Βιολογική Λιαστή Τομάτα σε Ελαιόλαδο 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 180gr
Βιολογικό Σαλέπι Χωρίς Ζάχαρη 'Βιοαγρός' 12gr
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Βιολογικά Ρεβύθια Μέτρια 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 500gr 


