Αφυδατωμένος Αμανίτης Καισαρικός από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Διατροφικοί ισχυρισμοί:
- Υψηλή περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες
- Υψηλή περιεκτικότητα σε Εδώδιμες ίνες
H χρήση αφυδατωμένων μανιταριών στην κουζίνα σας, συνδέεται με μια σειρά πλεονεκτημάτων που προσφέρουν, με μόνη προϋπόθεση η αποξήρανση τους να έχει γίνει με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
Ας δούμε κάποια από αυτά:
• Τα αρώματα τους όχι απλά διατηρούνται, αλλά είναι εντονότερα από εκείνα των φρέσκων μανιταριών.
• Οι διατροφικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες μένουν αναλλοίωτες.
• Ιδιαίτερα τα άγρια μανιτάρια, είναι διαθέσιμα όλες τις εποχές του χρόνου, και όχι μόνο κατά την πολύ μικρή περίοδο στην οποία καρποφορούν.
• Είναι εύχρηστα και διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα (μέχρι και δύο χρόνια), χωρίς την παραμικρή φυσική ή διατροφική αλλοίωση.
• Δεν περιέχουν ίχνος συντηρητικών ουσιών.
Οδηγίες μαγειρέματος:
συνέχεια μαγειρεύονται όπως τα φρέσκα, ενώ το νερό ή το κρασί που μένει μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική σας
ENGLISH
Βιολογική Ελληνική Καρυδόψιχα 'ΒΙΟΔΩΡΟΣ ΓΑΙΑ' 150gr
100% Καθαρή Μελάσα Στικ 'Emelia' 10 Χ 10gr
Βιολογικό Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής 'Βιοαγρός' 1000gr
Μαρμελάδα Μανταρίνι με Ουίσκι 'JUKEROS' 250 gr
Μαρμελάδα Σύκου με Μέλι & Μαστίχα Χ/Ζ MastihaShop (230gr)
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χίου Σύκο 'CITRUS' 250gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού 'CITRUS' 380gr
Βιολογική Ζάχαρη Rapadura OLA BIO 400gr
Βιολογικό Χυλοπιτάκι Τουταγχαμών 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr 


