Η εταιρεία ΟΙΚΟΠΑΛ παρασκευάζει τον ξινό τραχανά ολικής άλεσης από ελληνικό, πρόβειο, βιολογικό γιαούρτι και ελληνικό, βιολογικό αλεύρι ολικής άλεσης από σκληρό σιτάρι.
Τα παραπάνω συστατικά ζυμώνονται, τρίβονται παραδοσιακά στο χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται σε ειδικού τύπου ξηραντήριο στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Βιολογικά Ζυμαρικά Konjac Σπαγγέτι 'Magic Diet Pasta Bioagros' 250gr
Αλάτι Κρυσταλλικό Χονδρό Ιμαλαΐων 'Βιοαγρός' 1kg
Αλάτι Χονδρό Μεσολογγίου 'Βιοαγρός' 1kg
Βιολογικό Χυλοπιτάκι Τουταγχαμών 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr 





