Βιολογικό Μέλι Ανθέων & Δάσους OLA-ΒΙΟ 450gr
Η κρυστάλλωση είναι φυσικό φαινόμενο που δεν προξενεί καμία αλλαγή στη θρεπτική και βιολογική ιδιότητα του μελιού.
Ένα κρυσταλλωμένο μέλι δεν είναι χαλασμένο ούτε και νοθευμένο. Το κρυσταλλωμένο μέλι ρευστοποιείται εύκολα σε μπεν-μαρί, χωρίς να χάσει καμία από τις βιολογικές και θρεπτικές του ιδιότητες.
Κρυσταλλώνει συνήθως 4-6 μήνες μετά τη συλλογή του.
Ελληνικό προϊόν συλλέγεται από Έλληνες παραγωγούς στην περιοχή της Πελοποννήσου
ENGLISH
Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Νεμέας "Γεωμπρές" 200gr
Παστέλι με Αμύγδαλα & Cranberry 'CORFU SPIRIT' 70gr
Σάλτσα Ντομάτα με Μελιτζάνα 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Βιολογική Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα "Γεωμπρές" 200gr
Βιολογικό Μούσλι Ξηρών Καρπών 'Βιοαγρός' 350gr 

