Βιολογικό Φαγόπυρο ‘ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ’ 400gr
Πως μπορώ να το καταναλώσω;
Αυτό το πεντανόστιμο και θρεπτικό δημητριακό μπορεί να καταναλωθεί με πάρα πολλούς τρόπους. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στο μαγείρεμα. Κυρίως χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο του ρυζιού.
Τοποθετούμε ένα φλυτζάνι φαγόπυρο σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε με 2 κούπες αλατισμένο νερό σε χαμηλή φωτιά έως ότου απορροφήσει όλο το νερό και γίνει αφράτο (15 λεπτά περίπου). Κατά διαστήματα ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
Ενδεικτικά κάποιες ιδέες για συνταγές: Μπορεί να συνοδευτεί ως γαρνιτούρα σε πολλά φαγητά (αντί για ρύζι δηλαδή), γεμιστές πιπεριές με φαγόπυρο, σπανακοφαγόπυρο, φαγόπυρο με λαχανικά, φαγόπυρο μέσα σε σούπες, ρεβίθια ή φακές με φαγόπυρο,σαλάτα με φαγόπυρο, φαγόπυρο με γιαούρτι και μέλι.
Το Αγρόκτημα Αντωνόπουλου βρίσκεται στο Δίλοφο Λάρισας κοντά στο Ναρθάκιο Όρος, τοποθεσία μεγάλης φυσικής ομορφιάς. Αποτελείται από έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων σε λοφώδη περιοχή, με υψόμετρο που ποικίλει από περίπου 380 έως 630 μέτρα. Στο Αγρόκτημα Αντωνόπουλου καλλιεργούνται σιτηρά, όσπρια, αμπέλια , ντομάτες κ.α. Διαθέτει ιδιόκτητη εγκατάσταση επεξεργασίας, συσκευασίας και αποθήκευσης τροφίμων και εφαρμόζει πρότυπο σύστημα διαχείρισης πρώτων υλών.
Δείτε όλα τα προϊόντα ‘ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ’
ENGLISH
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού 'CITRUS' 250gr
Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Νεμέας "Γεωμπρές" 200gr
Βιολογική Κανέλα Κεϋλάνης 'Βιοαγρός' 50gr
Παραδοσιακό Λουκούμι Μαστίχας Χίου Αμύγδαλο 'Citrus' 200gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Μπάρα Δημητριακών Σοκολάτας Γάλακτος με Στέβια 'Wish Crunchy' 20τεμ Χ 35gr
Αλεύρι Βρώμης Ολικής 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικό Μούσλι Φρούτων 'Βιοαγρός' 500gr 



