Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Μαστίχα Χίου ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.
Βιολογικό Μέλι Ερείκης Σουσούρα 'Άβατον' 400gr
Λικέρ Μαστίχα ENOSIS 'MastihaShop' 500 ml
Βιολογικά Φασόλια Ροβίτσα 'Εύφορη Γη' OLA-BIO 500gr
Χειροποίητο Σαπούνι Γλυκερίνης με Μαστίχα ‘MASTIHASHOP’100gr
Βιολογικό Αλάτι Ιμαλαϊων Χονδρό σε Μύλο OLA-BIO 250gr
Ξύλινο Κουτί Δώρου CHOCOLOVERS 'MastihaShop'
Χαλβάς Κακάο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Βιολογικό Μέλι Καστανιάς "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 250g
Αλάτι Αρωματικό με Σχινόκαρπο "MastihaShop" 300gr
Βιολογικό Ελληνικό Σκόρδο σε φέτες 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 50gr
Αλάτι με Σκινόκαρπο & Μυρωδικά σε Μύλο 'MastihaShop' 100gr
Βιολογικά Κριτσίνια 5 Δημητριακών & Λιναρόσπορο ΟΙΚΟΠΑΛ 140gr
Παραδοσιακό Γλυκό Κουταλιού Χίου Φλούδα Μανταρινιού 'CITRUS' 380gr
Βιολογικό Μέλι Ερείκης Σουσούρα 'Άβατον' 400gr
Λικέρ Μαστίχα ENOSIS 'MastihaShop' 500 ml
Βιολογικά Φασόλια Ροβίτσα 'Εύφορη Γη' OLA-BIO 500gr
Χειροποίητο Σαπούνι Γλυκερίνης με Μαστίχα ‘MASTIHASHOP’100gr
Βιολογικό Αλάτι Ιμαλαϊων Χονδρό σε Μύλο OLA-BIO 250gr
Ξύλινο Κουτί Δώρου CHOCOLOVERS 'MastihaShop'
Χαλβάς Κακάο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Βιολογικό Μέλι Καστανιάς "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 250g
Αλάτι Αρωματικό με Σχινόκαρπο "MastihaShop" 300gr
Βιολογικό Ελληνικό Σκόρδο σε φέτες 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 50gr
Αλάτι με Σκινόκαρπο & Μυρωδικά σε Μύλο 'MastihaShop' 100gr
Βιολογικά Κριτσίνια 5 Δημητριακών & Λιναρόσπορο ΟΙΚΟΠΑΛ 140gr
Παραδοσιακό Γλυκό Κουταλιού Χίου Φλούδα Μανταρινιού 'CITRUS' 380gr
6.30€
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Μαστίχα Χίου
Περιέχει: ζάχαρη, αμύγδαλα (40%), μαστιχόνερο (7%),φυτικές ίνες, μαστιχέλαιο Χίου (0,03%), φυσικά αρώματα
Το παραδοσιακό γλυκό αυτό είναι ένα απολαυστικό κέρασμα με άρωμα και γεύση.
Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χίου με Μαστίχα Χίου ‘Citrus’ 100gr
Παραδοσιακό γνωστό κέρασμα των γάμων της Χίου, συνοδευόμενο από χειροποίητη σουμάδα. Παρασκευάζεται από άσπρα αμύγδαλα, μαρέγκα και πικραμύγδαλο για το άρωμα.