[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_single_image image=”29727″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=””][vc_empty_space][vc_column_text]

Συστατικά

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][vc_column_text]

500 γρ. πένες

αλάτι

300 γρ. τυρί κρέμα

2 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.σ. μέλι

πιπέρι

1-2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πράσινη πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά

½ αγγούρι

2 φρ. κρεμμύδια

100 γρ. καλαμπόκι

200 γρ. τσένταρ τριμμένο

100 γρ. λιαστές ντομάτες

χυμό από 2 lime

2 κ.σ. δυόσμο

Για το σερβίρισμα

1 κ.σ. δυόσμο

1 κ.σ. ελαιόλαδο

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”25px”][vc_column_text]

Μέθοδος Εκτέλεσης 

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][vc_column_text]

Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε αλάτι και τις πένες. Βράζουμε για 8 λεπτά. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη μουστάρδα, το μέλι, πιπέρι, αλάτι το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε ½ κουτάλα με νερό από τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Προσθέτουμε την πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη, την κόκκινη πιπεριά σε μικρά κυβάκια, το αγγούρι σε κυβάκια και το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο. Βάζουμε το καλαμπόκι, το τσένταρ, τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες και τον χυμό από τα lime. Σουρώνουμε τις πένες και τις βρέχουμε με κρύο νερό για να κρυώσουν και να σταματήσει ο βρασμός τους. Προσθέτουμε στο μπολ με τη σάλτσα τον δυόσμο, τις πένες και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε τον δυόσμο, το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]