Σούπερ σέξι δέρμα για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου!

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου επιβάλει να περιποιηθείς τον εαυτό σου λιγάκι παραπάνω από ότι συνήθως, ξεκινώντας φυσικά από το δέρμα σου που δε μπορεί παρά να είναι σούπερ αυτή τη μέρα. Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις υπέροχο απαλό δερματάκι και ο αγαπημένος σου δε θα μπορεί να σταματήσει να το χαϊδεύει και να το φιλάει!

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου επιβάλει να περιποιηθείς τον εαυτό σου λιγάκι παραπάνω από ότι συνήθως, ξεκινώντας φυσικά από το δέρμα σου που δε μπορεί παρά να είναι σούπερ αυτή τη μέρα. Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις υπέροχο απαλό δερματάκι και ο αγαπημένος σου δε θα μπορεί να σταματήσει να το χαϊδεύει και να το φιλάει!

Τα βασικά: όταν πρόκειται να τον γοητεύεις με το δέρμα σου ένα πράγμα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου: πώς θα ξεφορτωθείς τα νεκρά κύτταρα, που κάνουν το δέρμα σου να δείχνει θαμπό και  κλέβει τη λάμψη σου! Φρόντισε να καταναλώσεις πολλά φρούτα και λαχανικά που θα σου προσθέσουν έξτρα πόντου λάμψης, να κοιμηθείς τουλάχιστον ένα οκτάωρο το βράδυ και να πιείς πολύ νερό. Μια μικρή προετοιμασία- μιας ημέρας- είναι αρκετή για να κάνει το δέρμα σου να λάμπει.

Απολέπιση τώρα: ο καλύτερος τρόπος να πετύχεις την τέλεια απολέπιση είναι όταν βρίσκεσαι στο ντους να χρησιμοποιείς και μια βούρτσα απολέπισης για να απομακρύνεις μέχρι και το τελευταίο νεκρό κύτταρο. Μην ξεχνάς ότι μόνο έτσι η επιδερμίδα σου θα είναι πραγματικά καθαρή.

Στο ντους: σειρά έχει ένα πολύ ενυδατικό αφρόλουτρο που θα προλάβει να ενυδατώσει την επιδερμίδα σου πριν καλά-καλά βγεις από το μπάνιο. Δώσε έμφαση στους αγκώνες, τα γόνατα και όσα σημεία του σώματος σου νιώθεις ξηρά.

Μετά το ντους: μόλις βγεις και ενώ οι πόροι σου είναι ακόμη ανοιχτοί, δεν έχεις παρά να ενυδατώσεις με ένα γαλάκτωμα πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία για ευαίσθητα δέρματα. Ξέχασε έστω για αυτή τη μέρα τις λοσιόν σώματος με άρωμα, που το μόνο που σου προσφέρουν είναι προσωρινά απαλό δέρμα, που δε θα κρατήσει πολύ περισσότερο.

Ποτέ δεν είναι αργά για λίγο γκλίτερ: αφού ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου, με όπλο σου την πούδρα σώματος με γκλίτερ, χάρισε λίγηεορταστική λάμψη στο κορμάκι σου και τα μάτια του αγαπημένου σου θα βλέπουν αστεράκια από τη χαρά του!

Πώς θα το πετύχεις: με μια μεγάλη βούρτσα, άπλωσε το καλά το γκλίτερ έτσι ώστε να μη συγκεντρωθεί σε διάφορα σημεία του σώματος σου, αλλά να χαρίσει μια διακριτική λάμψη σε όλο το σώμα σου. Ο λαιμός σου, οι ώμοι και η περιοχή του στήθους είναι σημεία που σίγουρα θα αγγίξει ο αγαπημένος σου και καλό είναι να μην το παρακάνεις με το γκλίτερ.

Χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο: είναι μάλλον περιττό να τονίσουμε το πόσο σημαντικό είναι τα χειλάκια σου να είναι πολύ απαλά, έτοιμα να δεχθούν τα φιλιά και τα χάδια του αγαπημένου σου. Αν το κραγιόν σου έχει γίνει η προέκταση του χεριού σου, αν δαγκώνεις τα χειλάκια σου όλη την ώρα αλλά και λόγω του ότι ο καιρός δε βοηθάει πολύ τελευταία, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χείλη σου .. πληρώνουν τη νύφη. Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για τέλεια  απολέπιση είναι να απλώσεις λίγη οδοντόκρεμα και να τα τρίψεις  και το αποτέλεσμα θα είναι πιο απαλά, υπέροχα χείλη έτοιμα για φίλημα!

 

Πηγή: http://www.womenonly.gr