Υλικά
Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο σε τετράγωνα
Μανιτάρια πλευρώτους 500 γρ
Παρμεζάνα 100 γρ τριμμένη
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Οδηγίες
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν,αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με την σος βαλσάμικο. Αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε τετράγωνα κομμάτια, τοποθετούμε κάθε κομμάτι σε ταψί που στρώσαμε λαδόκολλα και τα γεμίζουμε με τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα, διπλώνουμε λίγο τις γωνίες του φύλλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η σφολιάτα μας. Σερβίρονται ζεστά.

Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Αλάτι με Τρούφα 'TROUFAPLUS' 30gr
Μελομακάρονα Ν. Καρβάλης με Μέλι και Καρύδια 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 430gr
Βιολογικοί Ανάμεικτοι Ξηροί Καρποί 'Βιοαγρος' 200gr
Βιολογικό Λευκό Κρασί 'ΛΥΚΟΒΟΥΝΟ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογικό Κρασί 'ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Μαρμελάδα Λεμόνι με Καραμελωμένο Ginger και Ροδοπέταλα 'JUKEROS' 250 gr
Λάδι Μασάζ για Αποτοξίνωση 'MastihaShop' 100ml
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Κρέμα Προσώπου DD με Μαστιχέλαιο και Σταφύλι 'MastihaShop' 50ml
Βιολογική Κανέλα Κεϋλάνης Σκόνη 'OLA-BIO' 50gr
Βιολογική Κανέλα Κεϋλάνης Ξυλάκι 'OLA-BIO' 50gr
Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Νεμέας "Γεωμπρές" 200gr
Βιολογικό Ξινόμαυρο Κρασί Νάουσσα 2013 ΚΤΗΜΑ ΤΑΡΑΛΑ 750ml
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr 