Υλικά
Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο σε τετράγωνα
Μανιτάρια πλευρώτους 500 γρ
Παρμεζάνα 100 γρ τριμμένη
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Οδηγίες
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν,αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με την σος βαλσάμικο. Αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε τετράγωνα κομμάτια, τοποθετούμε κάθε κομμάτι σε ταψί που στρώσαμε λαδόκολλα και τα γεμίζουμε με τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα, διπλώνουμε λίγο τις γωνίες του φύλλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η σφολιάτα μας. Σερβίρονται ζεστά.

Βιολογικές Φακές Ψιλές 'ΒΙΟΔΩΡΟΣ ΓΑΙΑ' 500gr
Βιολογικά Φασόλια Κόκκινα 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικά Φασόλια Ροβίτσα 'Εύφορη Γη' OLA-BIO 500gr
Ατομική Μαρμελάδα Ακτινίδιο 85% HORECA 60x30gr
Μείγμα για Τσουρέκι 3 σε 1 ΕΛΜΑ 2x20gr
Βιολογικό Φυστικοβούτυρο με Μέλι 'Βιοαγρός' 180gr
Βιολογικός Ηλιόσπορος Ψίχα 'Βιοαγρός' 500gr
Αλάτι Βράχων Κυθήρων 'KALIMERA PRODUCTS' 6Κgr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 400gr
Βιολογικό Βότανο Αχίλλεα 'Άρωμα Φύσης' 40gr
Βιολογικό Γλυκό Καλαμπόκι 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 350gr
Τραχανάς Χίου με Τραχανόχορτο και Ντομάτα 'MastihaShop' 400gr
Ολόκληρο Χαρούπι ‘Creta Carob’ 300gr 