Υλικά
Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο σε τετράγωνα
Μανιτάρια πλευρώτους 500 γρ
Παρμεζάνα 100 γρ τριμμένη
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Οδηγίες
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν,αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με την σος βαλσάμικο. Αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε τετράγωνα κομμάτια, τοποθετούμε κάθε κομμάτι σε ταψί που στρώσαμε λαδόκολλα και τα γεμίζουμε με τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα, διπλώνουμε λίγο τις γωνίες του φύλλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η σφολιάτα μας. Σερβίρονται ζεστά.

Χειροποίητη Κεραμική Πιατέλα με Μάτι
Ρόφημα Μαύρης Σοκολάτας με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 240gr
Τσάτνεϊ Πιπεριάς Φλώρινας Με Τσίλι 'JUKEROS' 250 gr
Βιολογικό Μαύρο Πιπέρι Ολόκληρο 'SPICE ME' 25gr
Βιολογική Στέβια Χ2 'Βιοαγρός' 100gr
Βιολογικό Βότανο Φασκόμηλο 'Άρωμα Φύσης' 30gr
Λάδι Μασάζ για Αποτοξίνωση 'MastihaShop' 100ml
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Σύκο 'Wish Bars' 6X30gr
Πράσινο Τσάι Κεϋλάνης με Μαστιχέλαιο Χίου 'MastihaShop' 24gr 