Υλικά
Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο σε τετράγωνα
Μανιτάρια πλευρώτους 500 γρ
Παρμεζάνα 100 γρ τριμμένη
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Οδηγίες
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν,αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με την σος βαλσάμικο. Αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε τετράγωνα κομμάτια, τοποθετούμε κάθε κομμάτι σε ταψί που στρώσαμε λαδόκολλα και τα γεμίζουμε με τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα, διπλώνουμε λίγο τις γωνίες του φύλλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η σφολιάτα μας. Σερβίρονται ζεστά.

Βιολογικό Χαρουπόμελο Creta Carob 350gr
Βιολογικά Ζυμαρικά Konjac Σπαγγέτι 'Magic Diet Pasta Bioagros' 250gr
Βιολογικό Ορεινό Σουσάμι Έβρου ΣΑΜΥΘΟΣ 150gr
Βιολογική Χαρουπόσκονη 'Creta Carob' 300gr
Βιολογική Σόδα Μαγειρικής χωρίς Αλουμίνιο 'OLA-BIO' 500gr
Μείγμα για Τσουρέκι 3 σε 1 ΕΛΜΑ 2x20gr 