Υλικά
1 iceberg
1 λόλα κόκκινη κατσαρή
1 λόλα πράσινη
½ κιλό πράσινα σπαράγγια βρασμένα
100 ml ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας λάδι τρούφας
1 κουτ.σουπας ξύδι balsamico
1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι
1 κουτ. σούπας μέλι
2 τρούφες κομμένες σε ψιλές φέτες
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά για το dressing και τα χτυπάμε για 2’ με ένα σύρμα. Κόβουμε τις σαλάτες σε μεγάλα κομμάτια και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε τα σπαράγγια κομμένα στη μέση, τις φέτες τρούφας και περιχύνουμε με το dressing.
ENGLISH
Βιολογικοί Ανάμεικτοι Ξηροί Καρποί 'Βιοαγρος' 200gr
Βιολογικό Λευκό Κρασί 'ΚΥΔΩΝΙΤΣΑ' Π.Γ.Ε. 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογική Αμυγδαλόψιχα Λευκή 'Βιοαγρός' 150gr
Λικέρ Μαστίχα ENOSIS 'MastihaShop' 500 ml
Βιολογικό Κρασί 'ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Λικέρ Μαστίχα ΚΕΝΤΟΣ 'MastihaShop' 500 ml
Λικέρ Μαστίχα ENOSIS 'MastihaShop' 200 ml
Καφές Ανατολής με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 γρ.
Βιολογικά Κράνμπερι Αποξηραμένα Χ/Ζ 'Βιοαγρός' 150gr
Σύκα Φουρνιστά με Αμύγδαλα 'MastihaShop' 360 gr
Βιολογικός Ηλιόσπορος Ψίχα 'Βιοαγρός' 250gr
Βιολογικό Ερυθρό Κρασί 'ΛΥΚΟΒΟΥΝΟ' 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Μαρμελάδα Σύκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Βιολογικό Ερυθρό Κρασί 'ΜΑΥΡΟΥΔΙ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογικός Καφέ Λιναρόσπορος Αλεσμένος 'Βιοαγρός' 350gr
Βιολογικές Φακές Ψιλές 'Βιοαγρός' 500gr
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Σύκο 'Wish Bars' 6X30gr
Βιολογική Πρόπολη Βάμμα 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 30ml 