Υλικά
1 iceberg
1 λόλα κόκκινη κατσαρή
1 λόλα πράσινη
½ κιλό πράσινα σπαράγγια βρασμένα
100 ml ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας λάδι τρούφας
1 κουτ.σουπας ξύδι balsamico
1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι
1 κουτ. σούπας μέλι
2 τρούφες κομμένες σε ψιλές φέτες
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά για το dressing και τα χτυπάμε για 2’ με ένα σύρμα. Κόβουμε τις σαλάτες σε μεγάλα κομμάτια και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε τα σπαράγγια κομμένα στη μέση, τις φέτες τρούφας και περιχύνουμε με το dressing.
ENGLISH
Άλειμμα Καραμέλας Βουτύρου με Κανέλα JUKEROS' 250 gr
Ρύζι Καρολίνα OLA-BIO 500gr
Magnesium COMPLETE 'Bio Land' 120caps
Βιολογικό Μέλι Ελάτης OLA-ΒΙΟ 450gr
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Σοκολάτα Αμύγδαλο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Στρογγυλός Χαλβάς Cranberries Αμυγδάλου 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 3Kgr 