Μέλιντρα, ένα ταξίδι στον ευρηματικό κόσμο των γεύσεων του δάσους

Με προμηθευτή την άγρια φύση του Γράμμου και οδηγό το μεράκι και την αγάπη προς την παράδοση, στη Μέλιντρα παράγονται, προϊόντα παραδοσιακά, χωρίς πρόσθετα, χρώματα και συντηρητικά, τα οποία διακρίνονται για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά!

Άγρια φρούτα, άγριοι καρποί και βότανα του Γράμμου συλλέγονται και μεταποιούνται από την ίδια την οικογένεια, με χειροποίητο τρόπο, σε γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, συμπυκνωμένους χυμούς και άλλα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Παράλληλα, λαχανικά κήπου από παλιές, ντόπιες ποικιλίες τα οποία, καλλιεργούνται, χωρίς την προσθήκη λιπασμάτων και φαρμάκων, μεταποιούνται σε σάλτσες, τουρσιά και σαλάτες αποτελώντας ιδανική επιλογή για το τσιπουράκι, το κρασάκι σας και για την παρασκευή του φαγητού σας.

Κύριο μέλημα της οικογένειας, η οποία τηρεί ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας κατά την παραγωγική διαδικασία, είναι η επίδειξη ιδιαίτερης φροντίδας για κάθε προϊόν ξεχωριστά, έτσι ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά, οι ιδιότητες, η γεύση και το άρωμα των άγριων φρούτων και καρπών. Η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και οι παραδοσιακοί, χειροποίητοι, τρόποι επεξεργασίας τους από την ίδια την οικογένεια, προσδίδουν στα προϊόντα έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσης και ποιότητας!