Υλικά
150 γρ. κακάο σε σκόνη
120 γρ. κορν φλάουρ
250 γρ. γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
125 γρ. νερό
150 γρ. σιρόπι σφενδάμου ή χαρουπόμελο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
αμύγδαλο ωμό ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μία κατσαρόλα το κακάο με το κορν φλάουρ. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου, το νερό και το σιρόπι αγαύης ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός να διαλυθεί το κακάο με το κορν φλάουρ και να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους. Μεταφέρουμε την κατσαρόλα στη μέτρια φωτιά και μαγειρεύουμε για 7-10 λεπτά μέχρι να πήξει το μείγμα μας. Ανακατεύουμε συνεχόμενα με το σύρμα χειρός για να αποφύγουμε τυχόν σβόλους στο μείγμα. Αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το εκχύλισμα (προαιρετικά). Μεταφέρουμε σε ποτηράκια και αφήνουμε να κρυώσει η κρέμα. Σερβίρουμε με το ψιλοκομμένο αμύγδαλο.

Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Κρέμα Χεριών με Μαστίχα 'MastihaShop' 50ml
Αναπλαστική Κρέμα Ματιών Χειλιών Panacea 3 'GOLD LINE' 30ml
Βιολογικό Μέλι Πεύκου 'Άβατον' 850gr
Βιολογική Ακατέργαστη Πρόπολη 30τεμ 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 6gr
Βιολογικό Μέλι με Πρόπολη 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 250gr
Face Mist Μαστιχόνερο 'MastihaShop' 100ml
Άλειμμα Μελιού με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 400gr
Βιολογικό Μέλι Καστανιάς 'Άβατον' 400gr
Βιολογική Πρόπολη σε Σπρέι Junior 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 30ml
Βιολογικό Μέλι Ανθέων και Δάσους "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 250g
Βιολογικό Ρόφημα με Πιπερόριζα, Γλυκόριζα & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Βιολογικό Ρόφημα με Φασκόμηλο, Λουίζα & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Βιολογικό Βότανο Αχίλλεα 'Άρωμα Φύσης' 40gr 