Αρωματικό και ελαφρύ ντιπ γιαουρτιού με 15 ΒΟΤΑΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΕ ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ!
Συνοδεύει ιδανικά τα περισσότερα φαγητά (ψητά, τηγανητά ή μαγειρευτά). Με κριτσίνια ή λαχανικά αποτελεί ένα εξαιρετικό, ελαφρύ βραδινό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μισό κιλό στραγγιστό γιαούρτι βάζουμε 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και μία γεμάτη κουταλιά μείγμα SPAROZA. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα έτσι ώστε να “δέσουν” όλα τα συστατικά και να αποκτήσει το ντιπ μας πιο μεστή γεύση
ENGLISH
Καραμέλες με Μαστίχα Χίου Μεταλλική Συσκευασία 'Mastihashop' 250gr
Χειροποίητη Κεραμική Πιατέλα με Μάτι
Σετ Περιποίησης Χεριών 'ZEALOTS OF NATURE'
Refreshing Σετ για Όλο το Σώμα 'ZEALOTS OF NATURE'
Χειροποίητο Γούρι με Καρδιά 