Αρωματικό και ελαφρύ ντιπ γιαουρτιού με 15 ΒΟΤΑΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΕ ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ!
Συνοδεύει ιδανικά τα περισσότερα φαγητά (ψητά, τηγανητά ή μαγειρευτά). Με κριτσίνια ή λαχανικά αποτελεί ένα εξαιρετικό, ελαφρύ βραδινό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μισό κιλό στραγγιστό γιαούρτι βάζουμε 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και μία γεμάτη κουταλιά μείγμα SPAROZA. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα έτσι ώστε να “δέσουν” όλα τα συστατικά και να αποκτήσει το ντιπ μας πιο μεστή γεύση
ENGLISH
Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Μαστιχέλαιο & Αβοκάντο 'MastihaShop' 50ml
Φυτικό Σφουγγάρι Σώματος Λούφα 'ZEALOTS OF NATURE'
Βούτυρο Μαύρης Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Βιολογικό Πετιμέζι 'Σοφία της Φύσης' 250 ml
Βιολογικό Ταχίνι Ολικής Άλεσης 'Βιοαγρός' 650gr
Βιολογικό Καύκαλο Χαρουπιού 'Ντουρουντούς' 600gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογικό Παξιμάδι Βρώμης 'Ντουρουντούς' 600gr 