Φρέσκια Πράσινη Βιολογική Σαλάτα με Κόκκινα Φασόλια και Τσάτνεϊ Γκότζι Μπέρι
Υλικά
- Ανάμεικτα πράσινα λαχανικά (λόλα, άισμπεργκ, ρόκα & σπανάκι)
- 200γρ Κόκκινα Φασόλια (βρασμένα ή έτοιμα σε κονσέρβα)
- Μισό Αβοκάντο
- 2 κ.σ καλαμπόκι
- 2 κ.σ Τσάτνεΐ Γκότζι Μπέρι-Πορτοκάλι-Παντζάρι & Τσίλι
- Ψιλοκομμένο Κόλιανδρο
- Ελαιόλαδο
- Χυμό από 1 Λεμόνι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα πράσινα λαχανικά μας και στη συνέχεια τα κόβουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με την σειρά κόκκινα φασόλια, αβοκάντο, καλαμπόκι. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμόνι και τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο. Τέλος ρίχνουμε από πάνω σε κουταλιές το τσάτνεΐ γκότζι μπέρι και απολαμβάνουμε την νόστιμη αυτή σαλάτα με γεύσεις από την Ελληνική γή.
Καλή σας απόλαυση…