Υλικά
Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο σε τετράγωνα
Μανιτάρια πλευρώτους 500 γρ
Παρμεζάνα 100 γρ τριμμένη
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Οδηγίες
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν,αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με την σος βαλσάμικο. Αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε τετράγωνα κομμάτια, τοποθετούμε κάθε κομμάτι σε ταψί που στρώσαμε λαδόκολλα και τα γεμίζουμε με τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα, διπλώνουμε λίγο τις γωνίες του φύλλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η σφολιάτα μας. Σερβίρονται ζεστά.

Χειροποίητο Γούρι με Καρδιά
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Gift Box No 8 ARGATIA
Χειροποίητη Κεραμική Πιατέλα με Μάτι
Δημητριακά Κανέλας 'Κανελάκια' Tsakiris Family 14 Χ 170gr
Gift Box No 10
Χειροποίητες Πραλίνες με Μαστιχέλαιο 'MastihaShop' 108gr
Gift Box No 3
Λουκούμι Μαστίχας Μεταλλικό Κουτί Δώρου 'Mastihashop' 360gr
Gift Box No 20
Gift Box No 13
Κρασί από Ρόδι 'Ρόδοινος' 500ml Σουβενίρ 