Υλικά
150 γρ. κακάο σε σκόνη
120 γρ. κορν φλάουρ
250 γρ. γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
125 γρ. νερό
150 γρ. σιρόπι σφενδάμου ή χαρουπόμελο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
αμύγδαλο ωμό ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μία κατσαρόλα το κακάο με το κορν φλάουρ. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου, το νερό και το σιρόπι αγαύης ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός να διαλυθεί το κακάο με το κορν φλάουρ και να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους. Μεταφέρουμε την κατσαρόλα στη μέτρια φωτιά και μαγειρεύουμε για 7-10 λεπτά μέχρι να πήξει το μείγμα μας. Ανακατεύουμε συνεχόμενα με το σύρμα χειρός για να αποφύγουμε τυχόν σβόλους στο μείγμα. Αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το εκχύλισμα (προαιρετικά). Μεταφέρουμε σε ποτηράκια και αφήνουμε να κρυώσει η κρέμα. Σερβίρουμε με το ψιλοκομμένο αμύγδαλο.

Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Σύκο 'Wish Bars' 6X30gr
Βιολογικό Ταχίνι με Μέλι 'Βιοαγρός' 190gr
Μαύρη Χαρουπολάτα αντί για Σοκολάτα 'Naturel' 24 τεμ Χ 45gr
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 0,2 ΛΙΟΚΑΡΠΙ 750ml
Βιολογικό Αλεύρι Φαγόπυρου Χωρίς Γλουτένη 'EAT FREE' 500gr
Παραδοσιακή Χαλβαδόπιτα με Φιστίκι και Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 80 gr
Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 250ml
Ελληνικό Πρωινό 'MastihaShop' 4x70 gr
Corn Flakes Χωρίς Γλουτένη 'Tsakiris Family' 8 x 300gr
Βιολογικό Μέλι από Κωνοφόρα Άνθη 'Άβατον' 850gr
Βιολογικό Μέλι Βελανιδιάς 'ΦΑΣΙΛΗΣ' 950gr 