Υλικά
3 cups καρύδια
2 cups καρύδα
1 cup μέλι
1/2 cup ωμό κακάο ή ωμό χαρουπάλευρο
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μούλτι τα καρύδια και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν σκόνη. Αλέθουμε για 1′ ακόμα, ώστε να αποχτήσει το καρύδι μια βουτυρένια υφή (Προσοχή όμως μην το παρακάνουμε γιατί μετά το brownie θα βγάζει μια υπερβολική λαδίλα που δεν μου αρέσει προσωπικά).
Βάζουμε σε ένα μπώλ την καρύδα και το ωμό κακάο ή χαρουπάλευρο και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μέλι και το καρύδι και ανακατεύουμε με το χέρι καλά.
Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα πυρέξ και το πιέζουμε να γίνει επίπεδο στο πάχος που θέλουμε.
Σκεπάζουμε το πυρέξ με μια διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Στη συνέχεια κόβουμε σε μικρά κομματάκια, γιατί αυτό το γλυκό είναι τόσο χορταστικό και θρεπτικό που μια μπουκιά μόνο φτάνει…

Βιολογική Ελληνική Αμυγδαλόψιχα 'Βιοαγρός' 150gr
Μαρμελάδα Σύκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Λευκό Κρασί 'ΚΥΔΩΝΙΤΣΑ' Π.Γ.Ε. 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογικό Ξινόμαυρο Κρασί Νάουσσα 2013 ΚΤΗΜΑ ΤΑΡΑΛΑ 750ml
Λικέρ Μαστίχα ΚΕΝΤΟΣ 'MastihaShop' 500 ml
Λικέρ Μαστίχα ENOSIS 'MastihaShop' 200 ml
Σύκα Φουρνιστά με Αμύγδαλα 'MastihaShop' 360 gr
Λικέρ Μαστίχα ENOSIS 'MastihaShop' 500 ml
Βιολογικός Ηλιόσπορος Ψίχα 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικό Ερυθρό Κρασί 'ΛΥΚΟΒΟΥΝΟ' 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογικά Κράνμπερι Αποξηραμένα Χ/Ζ 'Βιοαγρός' 150gr
Βούτυρο Μαύρης Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr 