Βιολογικό Βοτανικό Τσάι ΠΡΑΣΙΝΟ ‘Καρτεράκι’ 20 φακελάκια

3.85

ΚΑΡΤΕΡΑΚΙ® ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Βοτανικό Τσάι

Με Βιολογικό πράσινο τσάι, δίκταμο και θυμάρι

Η Κρήτη αγκαλιάζει την φιλοσοφία του πράσινου τσαγιού!

Ένα εύγευστο και τονωτικό αφέψημα από φύλλα και άνθη δίκταμου και κρητικού θυμαριού, συνδυασμένα με εκλεκτά φυλλαράκια πράσινου τσαγιού βιολογικής καλλιέργειας.

Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε κατεχίνες που θεωρούνται ότι η αντιοξειδωτική τους δράση  ωφελεί στην εγρήγορση του μεταβολισμού και στο χάσιμο λίπους.

Το δίκταμο χρησιμοποιείται για την επούλωση των τραυμάτων, ως καταπραϋντικό του πεπτικού συστήματος, καθώς και κατά της γρίπης και του κρυολογήματος.

Το θυμάρι συνιστάται σε προβλήματα στομάχου και εντέρων, στην ανακούφιση από το βήχα,τον πονόλαιμο, το συνάχι την γρίπη, στην τόνωση του νευρικού συστήματος και ως καταπραϋντικό.

Το βιολογικό ρόφημα πράσινου τσαγιού δεν περιέχει θερμίδες και προτείνεται για καθημερινή κατανάλωση (2-3 φλιτζάνια καθημερινά) στα περισσότερα προγράμματα υγιεινής διατροφής.

Έχει συνδεθεί σε πρόσφατες μελέτες με την μείωση κινδύνου εμφάνισης καρδιοπαθειών. Η ευεργετική αντιοξειδωτική του δράση οφείλεται στις κατεχίνες που περιέχει που ωφελούν τον ανθρώπινο οργανισμό στη μείωση χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων.

Χρήση: Θερμοκρασία νερού  80-90 c . Χρόνος εκχύλισης  3-5 λεπτά.