Βιολογικό Μέλι Ανθέων & Δάσους OLA-ΒΙΟ 450gr
Η κρυστάλλωση είναι φυσικό φαινόμενο που δεν προξενεί καμία αλλαγή στη θρεπτική και βιολογική ιδιότητα του μελιού.
Ένα κρυσταλλωμένο μέλι δεν είναι χαλασμένο ούτε και νοθευμένο. Το κρυσταλλωμένο μέλι ρευστοποιείται εύκολα σε μπεν-μαρί, χωρίς να χάσει καμία από τις βιολογικές και θρεπτικές του ιδιότητες.
Κρυσταλλώνει συνήθως 4-6 μήνες μετά τη συλλογή του.
Ελληνικό προϊόν συλλέγεται από Έλληνες παραγωγούς στην περιοχή της Πελοποννήσου