Υλικά
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 Βαζάκι με Λουκ. Τζουμαγιάς Παντέρη σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 μέτρια καρότα, κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
αλάτι και μαύρο πιπέρι
450gr άσπρα φασόλια κονσέρβας
¾ φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
1 κουτάλι της σούπας φρέσκο εστραγκόν
Εκτέλεση
Ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.
Προσθέστε το λουκάνικο και το μαγειρεύτε για 10 έως 12 λεπτά, γυρίζοντας τα περιστασιακά, μέχρι να ψηθούν,. Τοποθετήστε τα σε ένα ξύλο κοπής και αφήστε τα να ξεκουραστούν για 5 λεπτά πριν τα τεμαχίσετε.
Σκουπίστε το τηγάνι και στην συνέχεια προσθέτουμε την 2η κουταλιά της σούπας λάδι σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε τα καρότα, το κρεμμύδι, ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ¼ κουταλάκι πιπέρι και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να μαλακώσουν, 8 έως 10 λεπτά.
Προσθέστε τα φασόλια και το κρασί και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Διπλώστε τις φέτες λουκάνικου και εστραγκόν.