ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΚΡΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ

Η κρέμα Πανάκεια 3 είναι ένα προιόν καθημερινής φροντίδας του δέρματος του προσώπου. Φροντίζει την υγεία του δέρματος χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη στο δέρμα από την πρώτη χρήση.
Ωστόσο λόγω της έντονης ενυδάτωσης που προκαλεί στο δέρμα, τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω υψηλών θερμοκρασιών μπορεί να προκαλέσει ιδρώτα στο πρόσωπο. Σε αυτή την περίπτωση, αν και ο ιδρώτας είναι μία απαραίτητη  φυσική διεργασία του ανθρώπινου οργανισμού, η κρέμα Πανάκεια 3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί το βράδυ σε καθαρό πρόσωπο. Είναι απίστευτη η αίσθηση μωρουδίστικου δέρματος που θα νιώθει ο χρήστης στο πρωινό του ξύπνημα και η οποία θα διαρκέσει για όλη την ημέρα ανεξάρτητα αν ο χρήσης πλύνει το πρόσωπο του ακόμη και με σαπούνι.
Η κρέμα κατά τη διάρκεια της νύχτας έχει δράσει σε μεγάλο βάθος του δέρματος ενώ παραμένει εκεί και φροντίζει για την υγεία του δέρματος μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.Από την άλλη η έντονη αντιοξειδωτική της δράση, η οποία οφείλεται στην πλούσια σε φαινόλες σύσταση της κρέμας, μας προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση και τους λόγους της πρώιμης γήρανσης του δέρματος.
Αποτελλεί ιδανικό προιόν για την περιποίηση του δέρματος μετά την έκθεσή του στον ήλιο ενώ αποτελεί μοναδικό προιόν και για την ταχεία επούλωση ακόμη και τραυματικών εγκαυμάτων και πληγών χωρίς ξεφλούδισμα ή την δημιουργία κάκαδου.
Η πολύ υψηλή περιεκτικότητα της κρέμας από φυσική ελαστίνη και κολλαγόνο χαρίζει σφριγηλό δέρμα γεμάτο λάμψη και απαλότητα.
Το μοναδικής ποιότητας και ποσότητας έκκριμα σαλιγκαριών Helix Aspersa που παράγεται από τις εγκαταστάεις εκτροφής και τυποποίησης προιόντων σαλοιγκαριών της Escargot de Crete χαρίζει στην κρέμα “Πανάκεια 3” μοναδικά χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.
Χαρακτηριστικό αυτής της ποιότητας είναι η περιεκτικότητά της σε αλλαντοίνη. Το ποσοστό 17,5 mg/Kgr ίσως αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ σε κρέμες σαλιγκαριών και μάλιστα αλλαντοίνη που εμπεριεχεται στο έκκριμα των σαλιγκαριών της Escargot de Crete και δεν είναι χημικό πρόσθετο. Αποτέλεσμα αυτής της υψηλότατης περιεκτικότητας σε αλλαντοίνη είναι τα εκπληκτικά αποτελέσματα που έχει η “Πανάκεια 3” στην καταπολέμηση της ακμής.
Η Πανάκεια 3 είναι ένα 99% φυσικό προιόν το οποίο αποτελεί μοναδική λύση στα περισσότερα δερματικά προβλήματα αλλά και προσφέρει μέσα από την εκπληκτική σύσταση του εκκρίματος των σαλιγκαριών μοναδική υγεία στα πρόσωπα που την απολαμβάνουν.