Ένα εργαστήρι που στοχεύει στην υψηλή ποιότητα και θρεπτική
Τα προϊόντα του “Γαϊδαράκου” – αλείμματα με μέλι από τα Δωδεκάνησα και ξηρούς καρπούς- βασίζονται σε πρώτες ύλες από αξιόπιστους παραγωγούς, που αναζήτησαν με υπομονή σε ολόκληρη την Ελλάδα…
Ο γαϊδαράκος, το πιο αντιπροσωπευτικό οικόσιτο ζώο της ελληνικής υπαίθρου, γνωστό για την εργατικότητα, την υπομονή, την επιμονή και την αντοχή του, δάνεισε το όνομά του στο ομώνυμο εργαστήρι που ίδρυσαν το 2014 η Αγγελική Παπαράδη (τεχνολόγος γεωπόνος βιολογικής γεωργίας με εξειδίκευση στην ασφάλεια τροφίμων) μαζί με τον σύζυγό της Μιχάλη Ξυλούρη, ηλεκτρονικό μηχανικό.
Τα προϊόντα που παράγουν είναι αλείμματα με μέλι (το οποίο προμηθεύονται αποκλειστικά από τα Δωδεκάνησα) και ξηρούς καρπούς, βασίζονται σε πρώτες ύλες από αξιόπιστους παραγωγούς που αναζήτησαν με υπομονή σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η επιμονή τους στην υψηλή ποιότητα και η εφαρμογή μεθόδων παραγωγής φιλικών προς το περιβάλλον, έχει ως αποτέλεσμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης θρεπτικής αξίας, που έχουν ήδη βρει το δρόμο τους στις αγορές του εξωτερικού (Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Γερμανία).
Φιλοσοφία του “Γαϊδαράκου”, η απλότητα, η ποιότητα, η υγιεινή και η ευκολία. Για την παραγωγή των προϊόντων τους σέβονται τη φύση και επεξεργάζονται όσο το δυνατόν λιγότερο τις πρώτες ύλες τους. Επίσης, χαρακτηρίζονται για την υψηλή ποιότητα των συστατικών και την απουσία πρόσθετων, γλυκαντικών, συντηρητικών ή ενισχυτικών γεύσης. Ακόμη, τα προϊόντα παρασκευάζονται σε ελεγχόμενες εγκαταστάσεις, ενώ η γκάμα τους μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στην καθημερινή μας ζωή: ιδανικά για το πρωινό, για παιδιά και μεγάλους.
Τα προϊόντα που παράγουν είναι τέσσερα: άλειμμα με μέλι και αμύγδαλα, άλειμμα με μέλι, αμύγδαλα και κανέλα, άλειμμα με μέλι και φιστίκια, άλειμμα με μέλι και φουντούκια.
Δοκιμάσαμε το άλειμμα μελιού με φουντούκι και το άλειμμα μελιού με φιστίκι. Και τα δυο δείχνουν αμέσως την ποιότητα του μελιού τους, που κυριαρχεί στη γεύση με τα αρώματά του. Οι ξηροί καρποί έχουν μεστή, γεμάτη γεύση, η υφή είναι ελαφρά κοκκώδης και το κάθε άλειμμα, εν τέλει, απολαυστικό.
Πηγή: athinorama.gr

Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Μαστίχα Χίου 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Βιολογικό Αμυγδαλοβούτυρο Ελληνικό 'OLA-BIO' 250gr
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Σύκο 'Wish Bars' 6X30gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Bιολογικός Κουρκουμάς Αλεσμένος 'OLA-BIO' 100gr
Παραδοσιακή Μαστιχόπιτα 'MastihaShop' 80gr
Μπισκότα Βουτύρου Χαμομήλι 'MastihaShop' 140gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογικό Μοσχοκάρυδο Αλεσμένο 'SPICE ME' 30gr
Παραδοσιακή Χαλβαδόπιτα με Φιστίκι και Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 80 gr
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Μπάρα Δημητριακών Σοκολάτας Γάλακτος με Στέβια 'Wish Crunchy' 20τεμ Χ 35gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Σοκολάτα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Μαρμελάδα Πορτοκάλι, Μανταρίνι & Λεμόνι 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογική Μαρμελάδα Λεμόνι με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 250 gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χίου Τριών Εσπεριδοειδών 'CITRUS' 380gr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 400gr
Γλυκό του κουταλιού Ελιά 'CORFU SPIRIT' 250gr
Κουραμπιές Ν. Καρβάλης σε Μεταλλική Συσκευασία 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 450gr 

