Tο μυστικό των Kardashian για τέλεια μαλλιά και σώμα!

Το μυστικό για τις πλούσιες μπούκλες και το λαμπερό τους δέρμα αποκάλυψαν οι αδερφές Kardashian, που δεν είναι άλλο από τα φυσικά έλαια!

Λατρεύω το λάδι καρύδας, αβοκάντο και το έλαιο argan από το Μαρόκο” αποκάλυψε η Khloé. “Τα χρησιμοποιώ στα μαλλιά και στο δέρμα μου και καμιά φορά μάλιστα μαγειρεύω και με λάδι καρύδας” πρόσθεσε.

Πιθανότατα, το λάδι καρύδας να έχει βοηθήσει την Khloe στην πρόσφατη απώλεια βάρους, αφού θεωρείται από τους διατροφολόγους από τα πιο υγιεινά έλαια όσον αφορά τη διατροφή κι έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη μείωση της χοληστερίνης, τη βελτίωση της πέψης και τη διέγερση του μεταβολισμού.

Όπως φαίνεται, η Khloe ακολουθεί τα βήματα των αδερφών της, Kim και Kourtney, οι οποίες δηλώνουν φανατικές οπαδοί του λαδιού καρύδας. Η Kourtney είχε μάλιστα αποκαλύψει ότι μία φορά το μήνα χρησιμοποιεί το λάδι καρύδας ως βασικό συστατικό σε μία μάσκα μαλλιών που περιλαμβάνει επίσης μαγιονέζα, αβοκάντο, αβγό, ελαιόλαδο και καστορέλαιο, για να τα διατηρεί λαμπερά.

Δεν είναι όμως μόνο οι αδερφές Kardashian που εμπιστεύονται αυτό το φυσικό λάδι, αφού και η Mıranda Kerr είναι γνωστή οπαδός του λαδιού καρύδας. Το μοντέλο προσθέτει μάλιστα πράσινο τσάι – γνωστό για τις ιδιότητές του όσον αφορά στην καύση του λίπους- και το χρησιμοποιεί ως dressing στις σαλάτες.

coconut_cooking_oil_greek_product_7elements_organic200

Το λάδι καρύδας θεωρείται από πολλούς ως ένα φυσικό ενισχυτικό της λάμψης και της δύναμης των μαλλιών, ενώ παράλληλα τονώνει το τριχωτό της κεφαλής και βοηθάει στην αντιμετώπιση της πιτυρίδας. Ο διατροφολόγος και πρέσβης της μάρκας  Fushi, Ricky Hay υποστηρίζει ότι το λάδι καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εξωτερικά ή εσωτερικά, κι έχει αντι-μικροβιακές και αντι-βακτηριδιακές ιδιότητες, ενώ παράλληλα είναι φανταστικό για μαλλιά, δέρμα και νύχια. “Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το έλαιο καρύδας μπορεί επίσης να βοηθήσει με τη διαχείριση βάρους και την απώλεια λίπους. Είναι πραγματικά ένα θρεπτικό έλαιο που όλοι πρέπει να συμπεριλάβουν στη διατροφή τους” τονίζει.

 

 

Πηγή: http://joytv.gr/