Υλικά
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 Βαζάκι με Λουκ. Τζουμαγιάς Παντέρη σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 μέτρια καρότα, κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
αλάτι και μαύρο πιπέρι
450gr άσπρα φασόλια κονσέρβας
¾ φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
1 κουτάλι της σούπας φρέσκο εστραγκόν
Εκτέλεση
Ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.
Προσθέστε το λουκάνικο και το μαγειρεύτε για 10 έως 12 λεπτά, γυρίζοντας τα περιστασιακά, μέχρι να ψηθούν,. Τοποθετήστε τα σε ένα ξύλο κοπής και αφήστε τα να ξεκουραστούν για 5 λεπτά πριν τα τεμαχίσετε.
Σκουπίστε το τηγάνι και στην συνέχεια προσθέτουμε την 2η κουταλιά της σούπας λάδι σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε τα καρότα, το κρεμμύδι, ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ¼ κουταλάκι πιπέρι και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να μαλακώσουν, 8 έως 10 λεπτά.
Προσθέστε τα φασόλια και το κρασί και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Διπλώστε τις φέτες λουκάνικου και εστραγκόν.

Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Βιολογικό Μέλι Καστανιάς OLA-ΒΙΟ 450gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Καλαμών 'Νικολόπουλος' 750ml
Χειροποίητα Σαπούνια σε Κασετίνα Δώρου 'MastihaShop' 4Χ 47gr
Καραμέλες με Μαστίχα Χίου Μεταλλική Συσκευασία 'Mastihashop' 250gr
Χειροποίητο Κεραμικό Γούρι Μάτι Γαλάζιο
Τσίχλα Μαστίχας Χίου ΕΛΜΑ Λεμόνι SF BL D10
Βιολογικό Ξύδι από Λευκό Κρασί 'Βιοαγρός' 500ml 