ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
1 Βάζο με Χωριάτικο Πικάντικο Λουκάνικο Παντέρη σε έξτρα παρθένο αρωματικό ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο από το βάζο
2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
1 βολβό φινόκιο, κομμένο σε φέτες
αλάτι και μαύρο πιπέρι
6 φλιτζάνια σπανάκι
1 Κουταλιά της σούπας βαλσαμικό ξύδι
30gr μπλε τυρί, τριμμένο
ΟΔΗΓΙΕΣ
Θερμαίνουμε το γκριλ σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τα κρεμμύδια και το μάραθο με 1 κουταλιά της σούπας αρωματικό λάδι, ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ¼ κουταλάκι πιπέρι.
Βάζουμε στην σχάρα τα λαχανικά και τα λουκάνικα αφού πρώτα τα ταμπονάρουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα χαράξουμε ελαφρά. Μαγειρεύουμε για 6 έως 8 λεπτά, γυρίζοντας τα τακτικά, μέχρι να ψηθούν και να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα τα λουκάνικα και να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τα ψητά λαχανικά με το σπανάκι, το ξίδι και το υπόλοιπο της σούπας αρωματικού ελαιόλαδου και ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρετε την σαλάτα σε πιάτα και στολίστε με τα λουκάνικα και το μπλε τυρί.
Χρησιμοποιείστε το υπόλοιπο λάδι από το βάζο για να τηγανίστε υπέροχες τηγανιτές πατάτες country.
Καλή σας όρεξη!

Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Κρουασάν Βερίκοκο Vegan 'Βιοαγρός' 8x45gr BIO
Βιολογικά Ρεβύθια Χονδρά ‘Εύφορη Γη’ OLA-BIO 500gr
Βιολογική Καρυδόψιχα 'Βιοαγρός' 150gr
Βιολογικό Φυστίκι Κελυφωτό 'Βιοαγρός' 200gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού 'CITRUS' 250gr
Μαρμελάδα Ανανά με Καρότο, Αχλάδι και Μπαχαρικά 'JUKEROS' 250 gr
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Καλαμών 'Νικολόπουλος' 750ml
Βιολογικό Ξινόμαυρο Κρασί Νάουσσα 2013 ΚΤΗΜΑ ΤΑΡΑΛΑ 750ml
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Σοκολάτα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Βιολογικό Κριθάρι 'Βιοαγρός' 500gr
Αλεύρι Καρύδας 'Βιοαγρός' 250gr
Βιολογικό Μέλι Ανθέων και Δάσους "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 450g 