Bloody Mary Cocktail

Η σάλτσα #hothothot της juk-black  δημιουργήθηκε για να προσφέρει δυνατές γευστικές συγκινήσεις.

  • Καυτερή και αρωματική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συμπλήρωμα σε κάθε πιάτο που θέλουμε να του προσθέσουμε ένταση αλλά και αρώματα, είναι μαγειρεμένη με κόκκινες πιπεριές τσίλι, πιπεριές Φλώρινας, άγριο κύμινο και φρέσκια μέντα.
  • Μια κουταλιά της σούπας αρκεί για να μας προσφέρει μια νέα γευστική εμπειρία.
  • Μια τόσο έντονη σάλτσα φυσικά δεν περιορίζεται μόνο στην μαγειρική.

Το κλασικό κοκτέιλ Bloody Mary αποκτά νέο χαρακτήρα αν αντικαταστήσουμε την καυτερή σός με την #hothothot.

Κάνει το κοκτέιλ να ξεχειλίζει από νέα αρώματα αλλά και γεύση και προσφέρει μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.

ια να το φτιάξουμε

Καταρχάς τρίβουμε με λεμόνι το χείλος του ποτηριού και το περνάμε από ημίχονδρο αλάτι να κολλήσει .

Βάζουμε σε ένα σέικερ μια μερίδα τοματοχυμό σκέτο η ανάμικτο με λαχανικά (υπάρχει έτοιμος) ρίχνουμε 2-3 σταγόνες γούστερ σώς, 3-4 κουταλιές σούπας #hothothot, βότκα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε στο ποτήρι με το αλάτι μπόλικα παγάκια και αδειάζουμε το ποτό . Βάζουμε και ένα τρυφερό κοτσάνι από σέλερυ και αν θέλουμε γαρνίρουμε και με μερικές πράσινες ελιές.