Υλικά
250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία του δωματίου
70 γρ. ζάχαρη
70 γρ. καστανή ζάχαρη
200 γρ. μαρμελάδα
230 γρ. αλεύρι
70 γρ. πούδρα αμυγδάλου
1/2 κουτ. του γλυκού σόδα
1 κουτ. του γλυκού baking powder
4 αυγά
1 πρέζα αλάτι
ξύσμα και χυμό 1 λεμονιού
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, την πούδρα αμυγδάλου, το baking, τη σόδα και το αλάτι. Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τις δυο ζάχαρες. ρίχνουμε την μαρμελάδα, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Ρίχνουμε το μείγμα του αλευριού και στην συνέχεια τα αυγά. Αδειάζουμε την ζύμη σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε για 45 με 50 λεπτά. Όταν το βγάλουμε από τον φούρνο το αφήνουμε να κρυώσουν.

Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Σπόροι Κάνναβης 'Βιοαγρός' 150gr
Τονωτική Λοσιόν με Υδατικό Εκχύλισμα Μαστίχας Χίου 'Mastiha Shop' 220ml
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Παξιμαδάκια με Μανταρίνι & Λευκή Σοκολάτα 'MastihaShop' 250 gr
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Παραδοσιακό Γλυκό Κουταλιού Φυστίκι, Χίου 'CITRUS' 250gr
Παραδοσιακό Γλυκό Κουταλιού Χίου Σταφύλι 'CITRUS' 250gr
Βιολογική Μαρμελάδα Λεμόνι με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 250 gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Βιολογικό Μέλι με Πρόπολη 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 250gr
Παραδοσιακό Γλυκό του Κουταλιού Χίου Βύσσινο 'CITRUS' 380gr
Ταχίνι Σοκολάτα & Στέβια 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Βιολογικό Αλεύρι Βρώμης 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικές Ελιές Καλαμών σε Άλμη 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 300gr
Ρόφημα Λευκής Σοκολάτας με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 240gr
Βιολογικό Κακάο Ωμό 'Βιοαγρός' 250γρ
Βιολογικό Σαλέπι με Μπαχαρικά 'Βιοαγρός' 12gr
Βιολογικό Βότανο Τσουκνίδα 'Άρωμα Φύσης' 30gr
Μαύρο Τσάι Κεϋλάνης με Μαστιχέλαιο Χίου 'MastihaShop' 28gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογική Μπάρα RECOVERY Χουρμάς, Μαύρο Ταχίνι 'SESAMIS' 34gr x16
Μπάρα Δημητριακών Σοκολάτας Γάλακτος με Στέβια 'Wish Crunchy' 20τεμ Χ 35gr
Βιολογική Μπάρα PEANUT 'SESAMIS' 34gr x16 