YONDALA Βιβλίο Ζωγραφικής Ενηλίκων

YONDALA Βιβλίο Ζωγραφικής Ενηλίκων

Βιβλίο Ζωγραφικής Εργαλείο Διαχείρισης του Στρες

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα, εμπνεύστρια του “Yondala Adult Colouring Book”

Η Μαρία Αρχοντάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης και  μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Ιατρική Αθηνών, όπου μελετά τρόπους διαχείρισης του Στρες. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα hatha yoga 500 RYT (Yoga Alliance) από το 2017 και έκτοτε εργάζεται αποκλειστικά στο χώρο.  Παράλληλα ασκεί συμβουλευτική στη διαχείριση του στρες, μέσω mind & body τεχνικών. Συνεργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια με την Δρ. Ζηναίς Κοντούλη, διευθύντρια του Athens Pain Care, όπου συνεπικουρεί στη βελτίωση της υγείας των ασθενών του Ιατρείου, μέσω αποδεδειγμένων τεχνικών διαχείρισης του στρες.

Η συγγραφέας αποφάσισε να συνδυάσει την αγάπη της για τη γιόγκα, τη ζωγραφική και το θαυμασμό της προς τα mandala και να δημιουργήσει ένα βιβλίο ζωγραφικής ενηλίκων. Τα βιβλία ζωγραφικής ενηλίκων αποτελούν μια αποδεδειγμένη μέθοδο διαχείρισης του στρες . Η ζωγραφική αποτελεί μια διαλογιστική άσκηση, καθώς βοηθά στην εστίαση της προσοχής στο εδώ και στο τώρα. Η εστίαση στο τώρα βοηθά το μυαλό να χαλαρώσει, αφού έχει αποδειχθεί ότι οι αγχωτικές σκέψεις, που συνήθως αφορούν το μέλλον, λαμβάνουν όλο και λιγότερο χώρο, όσο τελείται η πράξη της ζωγραφικής.

Πήρε την απόφαση, λοιπόν, να κάνει την ιδέα της πράξη και να αναπτύξει τo YONDALA ένα δυνατό εργαλείο για τη διαχείριση του στρες. Η επιλογή των mandala και των θέσεων yoga δεν έγινε τυχαία. Και τα δύο φέρουν τη δυνατότητα να προκαλούν μεγαλύτερη εστίαση στον αναγνώστη, ενώ η θεματική της γιόγκα από μόνη της δίνει ένα τόνο θεραπευτικό στο βιβλίο. Επίσης, έχουν επιλεχθεί αποφθέγματα που εμπνέουν θετικότητα. Έχει αποδειχθεί ότι όταν καταναλώνουμε υλικό που βοηθά σε πιο θετικές σκέψεις, η διάθεση αλλάζει θεαματικά.

Λίγα λόγια από τη συγγραφέα:

Είναι μια δουλειά που έγινε με πολύ αγάπη και ελπίζω να την αγαπήσετε και εσείς.

«Μέσα από τη γιόγκα έμαθα πως ό,τι γίνεται από αγάπη, αποκλείεται να είναι λάθος.»

Περιγραφή Προϊόντος

Το YONDALA απαρτίζεται από 28 σελίδες μεγέθους Α4 σε λευκό χαρτί τύπου ακουαρέλας.  Περιλαμβάνει 25 ζωγραφιές mandala και θέσεων yoga. Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά. Ιδανικό για εργαλείο διαχείρισης του στρες.

 

YONDALA Βιβλίο Ζωγραφικής Εργαλείο Διαχείρισης του Στρες
YONDALA Βιβλίο Ζωγραφικής Εργαλείο Διαχείρισης του Στρες