Μια υπέροχη εναλλακτική γευστική πρόταση από την εποχή των Μινωιτών
Υλικά για 4 άτομα
-500 γρ. βιολογικές φακές
-2 κουταλάκια του γλυκού κόλιαντρο σκόνη
-1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
-1 κουταλιά της σούπας βιολογικό μέλι
-Ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση
Ρίχνετε τις φακές μαζι με τον κόλιανδρο, το μέλι και το θυμάρι σε ένα σκεύος μαγειρέματος και προσθέτετε νερό μέχρι να τις σκεπάσει.
Βάζετε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά, προσθέτοντας ζεστό νερό, αν χρειάζεται.
Όταν οι φακές αρχίζουν να πήζουν, προσθέτετε ένα φύλλο δάφνης και αποσύρετε από τη φωτιά.
Πασπαλίζετε με το αλάτι, προσθέτετε ελαιόλαδο και σερβίρετε.
ENGLISH
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Σοκολάτα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Χειροποίητο Σαπούνι Γλυκερίνης με Μαστίχα ‘MASTIHASHOP’100gr
Βιολογικές Ελιές Πράσινες με Αμύγδαλο 'Βιοαγρός' 300gr
Βιολογική Σκόνη Μάτσα 'Βιοαγρος' 50gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Μαρμελάδα Ανανά με Καρότο, Αχλάδι και Μπαχαρικά 'JUKEROS' 250 gr 