Μια υπέροχη εναλλακτική γευστική πρόταση από την εποχή των Μινωιτών
Υλικά για 4 άτομα
-500 γρ. βιολογικές φακές
-2 κουταλάκια του γλυκού κόλιαντρο σκόνη
-1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
-1 κουταλιά της σούπας βιολογικό μέλι
-Ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση
Ρίχνετε τις φακές μαζι με τον κόλιανδρο, το μέλι και το θυμάρι σε ένα σκεύος μαγειρέματος και προσθέτετε νερό μέχρι να τις σκεπάσει.
Βάζετε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά, προσθέτοντας ζεστό νερό, αν χρειάζεται.
Όταν οι φακές αρχίζουν να πήζουν, προσθέτετε ένα φύλλο δάφνης και αποσύρετε από τη φωτιά.
Πασπαλίζετε με το αλάτι, προσθέτετε ελαιόλαδο και σερβίρετε.
ENGLISH
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Αμύγδαλο & Cranberry 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Μπισκότα Βουτύρου Χαμομήλι 'MastihaShop' 140gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Παξιμαδάκια με Μανταρίνι & Λευκή Σοκολάτα 'MastihaShop' 250 gr
Βιολογικό Μέλι από Κωνοφόρα Άνθη 'Άβατον' 850gr
Βιολογικό Μέλι Πεύκου 'Άβατον' 850gr
Βιολογικό Μέλι Ερείκης 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 450g
Βιολογικό Μέλι Καστανιάς 'Άβατον' 850gr
Βιολογικό Μέλι από Κωνοφόρα Άνθη 'Άβατον' 400gr
Βιολογικό Μέλι Ανθέων και Δάσους "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 250g
Βιολογικό Μέλι Καστανιάς OLA-ΒΙΟ 450gr
Βιολογικό Μέλι με Πρόπολη 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 250gr 