ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αρωματικό και ελαφρύ ντιπ γιαουρτιού με 15 ΒΟΤΑΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΕ ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ! Συνοδεύει ιδανικά τα περισσότερα φαγητά (ψητά, τηγανητά ή μαγειρευτά). Με κριτσίνια ή λαχανικά αποτελεί ένα εξαιρετικό, ελαφρύ βραδινό. ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε μισό κιλό στραγγιστό γιαούρτι βάζουμε 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και μία γεμάτη κουταλιά μείγμα SPAROZA. Ανακατεύουμε...

  Αυτά τα υπέροχα σοκολατένια τρουφάκια με χουρμάδες και άρωμα πορτοκαλιού είναι ιδανικά για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη και τα γαλακτοκομικά. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και διάφορους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας. Υλικά (για 15 τρουφάκια) 2 φλιτζάνια μαλακούς χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι 1 ½ κ.σ. κακάο  άγλυκο συν...

Συστατικά: 2 κ.σ. αμυγδαλέλαιο 1 κ.σ. θαλασσινό αλάτι 1 κ.σ. Μαστίχα Χίου Κοπανίζουμε τα δάκρυα της μαστίχας χρησιμοποιώντας γουδί και γουδοχέρι έως ότου γίνει μια λεπτή πούδρα, και την αναμιγνύουμε με τα υπόλοιπα συστατικά. Όταν κάνουμε ντους, απλώνουμε το scrub σε βρεγμένη επιδερμίδα και κάνουμε μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε...

  Μια υπέροχη εναλλακτική γευστική πρόταση από την  εποχή των Μινωιτών     Υλικά για 4 άτομα -500 γρ. βιολογικές φακές -2 κουταλάκια του γλυκού κόλιαντρο σκόνη -1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι -1 κουταλιά της σούπας βιολογικό μέλι -Ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι -Ελαιόλαδο -Δάφνη   Εκτέλεση Ρίχνετε τις φακές μαζι με τον κόλιανδρο, το μέλι και το θυμάρι σε ένα...

Αν θέλετε να δώσετε μια εξωτική νότα στην κουζίνα σας δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να φτιάξετε χούμους,  τον  υπέροχο πουρέ ρεβιθιών με αραβική καταγωγή που έκλεψε τις Ελληνικές καρδιές μας! Το χούμους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ντιπ  για λαχανικά, σαν ορεκτικό  ή σαν κύριο πιάτο,...

Το όνομά του είναι socca και είναι ένα πολύ δημοφιλές street food στην πανέμορφη Νίκαια της Γαλλίας και την Γένοβα της Ιταλίας! Το socca, είναι ένα γρήγορο, απλό και αλμυρό flatbread που φτιάχνεται με ρεβυθάλευρο που το καθιστά χωρίς γλουτένη και μια καλή πηγή πρωτεϊνών και...

0

Your Cart

preloader